Στοματική Υγιεινή και Λεύκανση

Στοματική Υγιεινή και Λεύκανση
5 Ιανουαρίου, 2023 | Οδοντιατρικά Θέματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στοματική Υγιεινή και Λεύκανση

Στοματική Υγιεινή και Λεύκανση

Το πρώτο βήμα είναι η απομάκρυνση των εναποθέσεων πλάκας και πέτρας. Χρησιμοποιούμε μία συσκευή υπερήχων για να αφαιρέσουμε το μεγαλύτερο μέρος της οδοντικής πέτρας και στη συνέχεια εξειδικευμένα εργαλεία (μόνο εάν απαιτείται) για να αποξέσουμε απαλά τις επίμονες εναποθέσεις. Η χειροκίνητη αποτρύγωση διατηρείται στο ελάχιστο για να αποφευχθεί η αφαίρεση της οστεiνης της ρίζας.

Το επόμενο βήμα είναι να «γυαλίσουμε» τα δόντια (στίλβωση) για να βεβαιωθούμε ότι οι επιφάνειές τους είναι πραγματικά λείες. Το γυάλισμα εξαλείφει τους λεκέδες, αφήνοντας τα δόντια λαμπερά . Επίσης, εξομαλύνει τις μικρές ατέλειες και τις περιοχές με τραχιά υφή στα δόντια σας για να αποτρέψει τη δημιουργία πλάκας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο επαγγελματικός καθαρισμός των δοντιών δεν μπορεί να αντικαταστήσει την καλή καθημερινή στοματική υγιεινή με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.

Τεχνολογία Air Flow

Το οδοντικό γυάλισμα Air Flow είναι ο ιδανικός τρόπος για να αφαιρέσετε λεκέδες και δυσχρωμίες που προκαλούνται από τον καπνό, το κόκκινο κρασί ή το τσάι και τον καφέ. Λευκαίνει απαλά τα δόντια ενώ εξαλείφει εντελώς την πλάκα και απομακρύνει  το βιουμένιο.

Αυτή είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένα μείγμα νερού, αέρα και αρωματικών αλάτων διττανθρακικού νατρίου ψεκάζεται στα δόντια υπό πίεση. Χάρη σε αυτή την τεχνική, οι λεκέδες και η πέτρα εξαλείφονται όχι μόνο από τις οδοντικές επιφάνειες, αλλά και από τα μεσοδόντια διαστήματα.

Είναι μια ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος επαγγελματικού καθαρισμού που δεν καταστρέφει το σμάλτο. Μετά τη χρήση, τα δόντια γίνονται λευκότερα κατά 1 ή 2 αποχρώσεις. Για την άνεσή σας, μπορεί να προστεθεί με γεύση φρούτου πριν την εφαρμογή.

Επαγγελματική λεύκανση δοντιών
Το πρωτόκολλό μας λεύκανσης περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός εξειδικευμένου τζελ στις καθαρές επιφάνειες των δοντιών.

Αυτό το πρωτοποριακό τζελ λεύκανσης, με τη χρήση φωτεινής ενέργειας και φωτοευαισθητοποιητών, διαιρεί το δραστικό συστατικό (υπεροξείδιο του υδρογόνου) σε οξυγόνο υψηλής αντίδρασης

Μειώνει σημαντικά τον χρόνο παραμονής στην οδοντιατρική καρέκλα (μόνο 3 κύκλοι των 8 λεπτών), δημιουργώντας λεύκανση των δοντιών χωρίς παρενέργειες και αποτέλεσμα που διαρκεί.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Συνιστούμε να βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα για περίπου 2 λεπτά κάθε φορά. Οι χειροκίνητες οδοντόβουρτσες είναι εξίσου αποτελεσματικές με τις ηλεκτρικές, όλα εξαρτώνται από την τεχνική σας.

Παρακαλώ, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα.

Ναι, ξέρουμε, απαιτεί μια προσπάθεια, αλλά θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα στα μελλοντικά σας οδοντιατρικά ραντεβού εάν μπορείτε να αφαιρέσετε αποτελεσματικά την πλάκα ανάμεσα στα δόντια σας. Πραγματοποιούμε προσεκτικό καθαρισμό και γυάλισμα, λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές σας ανάγκες στοματικής υγείας.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ

Comments are closed.