Στολισμός Δοντιών – Τατουάζ Δοντιών

Στολισμός Δοντιών – Τατουάζ Δοντιών
21 Νοεμβρίου, 2019 | Οδοντιατρικά Θέματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στολισμός Δοντιών – Τατουάζ Δοντιών

Στολισμός Δοντιών – Τατουάζ Δοντιών

Ο στολισμός των δοντιών μπορεί να δώσει ένα χαμόγελο celebrity. Το χαμόγελό μας μπορεί να γίνει πιο ελκυστικό. Η διαδικασία είναι χωρίς πόνο και το αποτέλεσμα αποκτάται στιγμιαία. Τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα σε διάφορα σχήματα. Τα πιο χρησιμοποιημένα είναι τα κρύσταλα Swarovski. Τα κοσμήματα μπορούν να απομακρύνονται εντελώς,όταν το θελήσει ο ασθενής, χωρίς να αφήνουν εμφανή στίγματα. Κατά κανόνα μια τέτοια αισθητική παρέμβαση, παραμένει αρκετούς μήνες ή και χρόνια. Δεν αποσπάται κατά το βούρτσισμα των δοντιών. Μας προσφέρει  ένα χαμόγελο μοναδικό και εξατομικευμένο.  Δεν επηρεάζει τη δομή ή την αντοχή του δοντιού! Συνδέεται με ειδική προσκόλληση με φωτοπολυμερισμό.

Στον πολιτισμό των Μάγια τα δόντια στολίζονταν με πολύτιμους λίθους, ενώ ένα παλιό γιαπωνέζικο έθιμο αναφέρει σαν στοιχείο ομορφιάς τα μαύρα σχέδια πάνω στα δόντια.

Οδοντικό τατουάζ.
Δεν είναι κακό για την στοματική υγιεινή, ένα οδοντικό tattoo. Αυτά  αναφέρονται σε ένα σχέδιο που εφαρμόζεται σε μια κεραμική στεφάνη, μετά από την τοποθέτηση πάνω στα δόντια του ασθενούς. Το οδοντικό tattoo είναι κατασκευασμένο από τον ιατρό και το μοντέλο μπορεί να ποικίλει.

Οδοντικό διαμάντι

Το διαμάντι μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιονδήποτε ασθενή και σε οποιοδήποτε δόντι, αλλά προτιμάμε την επιλογή των δοντιών της άνω γνάθου, επειδή αυτά τα δόντια είναι πιο εμφανείς. Συνιστάται επίσης να εφαρμόσουμε τον κρύσταλλο σε όμορφα δόντια,  για να δημιουργήσουμε μια ωραία εικόνα στον ασθενή που χαμογελά.

Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να βρει μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων στο οδοντιατρείο.

Για την εφαρμογή του διαμαντιού στο δόντι, ο ασθενής υποβάλλεται σε επαγγελματική περίθαλψη για την απομάκρυνση όλων των υπολειμμάτων τροφίμων και βακτηριδίων.

Είναι εύκολο να καταστεί δυνατή η αντικατάσταση με διαφορετικό χρώμα και σχέδιο, καθώς οι διαδικασίες είναι εξίσου γρήγορες  καθώς και η τοποθέτησή τους.

Η τοποθέτηση κάποιου στολισμού στα δόντια μας έχει αισθητικό κίνητρο. Αλλά μπορεί να έχει και μια ωφέλιμη πτυχή όσον αφορά την ορθή υγεία του ασθενούς, καθώς αυτός γίνεται πιο συνειδητός με την στοματική του υγιεινή

Comments are closed.