Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική Οδοντιατρική
6 Μαρτίου, 2015 | Οδοντιατρικά Θέματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική Οδοντιατρική

H αισθητική οδοντιατρική μπορεί να κάνει το θαύμα!
Λίφτινγκ προσώπου χωρίς επέμβαση!!!

 

Είναι διαπιστωμένο ότι ο τόνος και η σύσφιξη των μυών του προσώπου εξαρτώνται άμεσα από την αρτιότητα και την καλή διάταξη των δοντιών που υποστηρίζουν τους μύες και τα οστά του προσώπου.
Οι ειδικοί διαπιστώνουν ότι ο εκπαιδευμένος στην αισθητική οδοντιατρική οδοντίατρος μπορεί να κάνει τις κατάλληλες επεμβάσεις και να αποκτήσουν οι ασθενείς του ένα πρόσωπο όμορφο και ελκυστικό.
Σίγουρα αυτό δεν είναι υπερβολή.
Οι πλαστικοί χειρουργοί μπορεί να κάνουν λίφτινγκ προσώπου αλλά οι οδοντίατροι μπορούν να κάνουν λίφτινγκ
χαμόγελου. Αυτό γίνεται με τις κατάλληλες παρεμβάσεις στις διαστάσεις και στο χρώμα των δοντιών καθώς και το σχήμα των οδοντικών τάξεων. Οι σημερινοί μεσήλικες, κατά κανόνα οικονομικά επιτυχημένοι, ζητούν να «κερδίσουν» χρόνια νεότητας, αποκτώντας νεανική εμφάνιση και ελκυστικό χαμόγελο.
Ο έμπειρος οδοντίατρος εύκολα μπορεί να διαπιστώσει την επιθυμία των ασθενών του για καλύτερη εμφάνιση. Έτσι μπορεί να προτείνει οδοντιατρικές λύσεις με όψεις, γέφυρες, στεφάνες, ορθοδοντική θεραπεία, λεύκανση των δοντιών που θα αλλάξουν κυριολεκτικά την εικόνα του προσώπου και του χαμόγελου.
Το σημαντικότερο είναι ότι με τη σωστή διάταξη και θέση των δοντιών, μπορεί να αλλάξει η θέση, το σχήμα και ο τόνος των παρειών (μαγούλα) και να εξασφαλιστεί μια νεανική και σφριγηλή εικόνα προσώπου και ένα γοητευτικό χαμόγελο (εμείς και ο οδοντίατρος).

 

Comments are closed.