Ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ

Το δέρμα περιέχει ένα σημαντικό παράγοντα ενυδάτωσης, ένα φυσικό σάκχαρο που ονομάζεται Υαλουρονικό Οξύ (Υ.Ο). Με την πάροδο του χρόνου τα επίπεδα σε υαλουρονικό οξύ μειώνονται με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει ξηρή τραχιά με ρυτίδες. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ μας επιτρέπει να «διώξουμε» τα σημάδια της γήρανσης και να ενισχύσουμε διακριτικά την ελαστικότητα του προσώπου μας, να εξαλείψουμε τις υπάρχουσες ρυτίδες γύρω από το στόμα (τις ρινο-παρειακές αύλακες και τις γραμμές Μαριονέτας), τις ρυτίδες γύρω από το άνω χείλος  (ρυτίδες καπνιστή) και να ενισχύσουμε τον όγκο και να επαναπροσδιορίσουμε το σχήμα των χειλέων.

Προσφέροντας ταυτόχρονα τη βαθιά ενυδάτωση που χρειάζεται για τη διατήρηση τις ελαστικότητας και της υγιούς λάμψης του προσώπου μας.

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ υπό την μορφή γέλης (gel) ρέει εύκολα μέσα στο δέρμα, ο χρόνος αποκατάστασης είναι μικρός και μετά την εφαρμογή μπορούμε να συνεχίσουμε την καθημερινότητα μας. Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι και ένα έτος.

Μετά την θεραπεία αποφεύγουμε το μακιγιάζ για έως και 12 ώρες, αποφυγή έκθεσης στον ήλιο, σάουνα και ατμόλουτρα για 2 εβδομάδες.

 

Αντενδείξεις εφαρμογής του Υαλουρονικού Οξέως

α. Σε άτομα με διαβήτη

β. Σε περίοδο εγκυμοσύνης

γ. Σε άτομα με διαταραχή στην πήξη του αίματος που λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή

δ. Σε άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα

ε. Σε άτομα με προσιάθεση χειλεοειδών ουλών

Όπως προαναφέραμε είναι μια ΜΗ χειρουργική επέμβαση, υπό μορφή γέλης (gel) εγχύεται  κάτω από το δέρμα από το γιατρό, χρησιμοποιώντας μια πολύ λεπτή βελόνα. Η γέλη γεμίζει τις γραμμές και της ρυτίδες χωρίς πόνο και με μικρό χρόνο αποκατάστασης. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και διακριτικό.

Και όσο πιο όμορφοι και φυσικοί, τόσο πιο «υγιείς» και γεμάτοι αυτοπεποίθηση σε κάθε τομέα της ζωής μας ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ.

Προϋποθέσεις

Για την αισθητική βελτίωση των μαλακών μορίων της περιστοματικής περιοχης ο επεμβαίνων πρέπει να είναι γνώστης:

α. Της αισθητικής του προσώπου

β. Της ανατομίας της περιστοματικής περιοχής

γ. Της λειτουργίας του χαμόγελου

δ. Της αισθητικής του χαμόγελου

ε. Του ελέγχου του πόνου (αναισθησία)

Ο οδοντίατρος, εξ ειδικότητος, είναι ο γιατρός που διασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, εφόσον όλα τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν το πεδίο άσκησης της καθημερινής κλινικής οδοντιατρικής πράξης.